Dnes má meniny Oleg

10.09.2006 Celý región

Mužské meno Oleg má škandinávsky pôvod a v preklade znamená \"zdravý, šťastný\". Toto meno je početne zastúpené predovšetkým v rusky hovoriacich a okolitých kr...
Mužské meno Oleg má škandinávsky pôvod a v preklade znamená \"zdravý, šťastný\". Toto meno je početne zastúpené predovšetkým v rusky hovoriacich a okolitých krajinách, kde jeho nositeľov oslovujú Oľja, Olin.

Olegovia, ktorí majú meniny 10. septembra, sú muži, pri ktorých nevieme ako ich máme jednoznačne charakterizovať. Žijú intenzívne a často robia pravý opak toho, čo hovoria. V citovom živote sa prejavujú ako uzavretí, ťažko zo seba dostávajú osobné pocity. Známi ich ale majú možnosť poznať ako ľudí s porozumením. Väčšinou radi študujú. Pokiaľ ide o povolanie, veľmi ich priťahuje literatúra. Preto sa z Olegov môžu stať nadaní spisovatelia. Majú uspokojivé zdravie, ak nie sú priveľmi intelektuálne preťažení. V svojom jedálnom lístku by nemali zabúdať aj na citrusy a cesnak. Ovplyvňuje ich planéta Merkúr. Šťastné farby Olegov sú biela a zelená. Ochranné rastliny podbeľ, kôpor, levanduľa, kamene tigrie oko, topás a achát.
(TASR)
 

Vyberte región